Saturday, March 1, 2008

Teisipäevane koosolek

Teisipäeval toimus Kaja juures taas kokkusaamine, mille tulemusena suutsime umbmääraselt paika panna riide jm vajaduse muinasriiete jaoks ning mis peamine sain avaldused kolmele uuele liitujale. Neist 2 on tänaseks maksnud oma liitumismaksu ning saanud ametlikeks liikmeteks. Palju õnne Piia ja Kaja.
Ma usun, et järgmises postis saan ka Liinat õnnitleda.
Kairiti juba arvatavasti valmismisjärgus projektile tahtsin mõtlemiseks anda Aguri soovitusel batuudi rentimise võimalus lastele ning koostöö erinevate hoolekandeasutustega, et idee, ülejäävad asjad jõuaksid abivajajateni, nagu viimasel korral ka tegime.
Nüüd rida küsimusi:
1) Kellel veel mõtteid laada korraldusliku poole pealt?
2) Ja ootan ka plaane kuidas oma sponsoreid viisakalt ja südamlikult tänada.
3) Ja selline asi ka, et kuna minu neljapäevane trenn langes ära ja jäi teisipäevane, siis kas ehk oleksime nõus koos käima hoopis neljapäeviti?

Thursday, February 28, 2008

Esimene toetus Perekeskusele

Täna jõudis meieni kaks 200l koti täit villa, mis oli kohaliku taluniku Jakob Kulla toetus perekeskusele. Õhtu on kulunud villa pesemisele. Edasi ootaks nobenäppe endale appi kraasima :).

Suurt vannitäit lambakasukat nähes hakkas mõte vägisi liikuma ka lõnga suunas. Mis teha kui olen kudumisfanatt. Äkki prooviks ise ka lõnga teha. Olen kunagi lugenud, et kedervarrega ketramine ei pidavatki ülikeeruline kunst olema. Ja kui mul veel kuldsete kätega mees ka olemas, kes niisuguse kaadervärgi valmis nikerdaks. Nüüd on ainult küsimus näidise leidmises. Kui kellelegi midagi ette juhtub, siis andke teada.

Monday, February 25, 2008

Koosolek

Täna kell pool viis koosolek Kaja juures. Teemad tulenevad eelmise nädala koosolekust, plaanis kokku arvutada hinnad ja arutada laadaprojekti. MInu poolt ka info kodulehe kohta, millest rääkisin kahe spetsiga ja loodetavasti ka raamatupidamisest midagi uut, sest homme mul sellealane kokkusaamine. Täna läheb Kairiti poole teele abimaterjal projekti koostamiseks ning Liina teeb oma äriplaani, mille jaoks uuris infot. Urmo huvi ja plaanid ajalooliste vahendite ja nende tegemise vastu on tõsiselt suur. Ei sepikoda, ajastukohane saviahi ega muu ole kaugel. Praeguseks on Urmo olnud meil peamine villakaaluja/arvutaja ning katsetanud paberi tegemist saepurust ning erinevaid puutehnoloogiaid ning ka kaks käpiknukku valmis õmmelnud.
Nii et ehkki pealt ei paista, on meil tegu päris toimeka seltskonnaga :)

PS esindasime Piiaga meid vahepeal ka linnapea-volikogu esimehe vastuvõtul. Kus sain teada, et märtsis on noorteka ruumide lootus, nii et loodame siis.
Eile oli Piia ja Urmo pool asjadetegemise töötuba. Helbe, KaisuAnn, Kaarel ja Agur olid lisaks pererahvale kohal. Käis suurem viltimistöö, eks viltijad ise ütlevad mis nemad täpselt tegid aga mina sain valmis 3 puulusikat ja näitasin Helbele ka kuidas neid teha. Tema sai samuti ühe kena kasepuust lusika valmis.

Lapsed olid samuti huviga asja juures ja täiskasvanute käsitöö matkimine (lusikate puhul) ja hoolas viltimine (viltimise puhul) oli tublisti huvipakkuvam tegevus kui omaette mängimine.