Wednesday, July 16, 2008

Laiuselt kajab

Ürituse ettevalmistus algas juba reede õhtul, kui läksime üles panema vallalt meile lahkelt laenatud telki. Kerge hirmuvärinaga eesseisva keerulise arhitektitöö üle, jõudsime pool 8 õhtul kohale, ja tõelise mõnusa üllatusena olid korraldajad, ehk siis Meie Mari meeskond meie telgi juba püsti ajanud, ja meil laste ja Aguriga oli hea võimalus Lossivaremetes kollitada ja kohaga hingelist sidet luua, niikaua, kui Kaja ja Urmo kohale jõudsid, et Urmo telgi ja lossivalvurina sisse seada.

Järgmisel hommikul kell 10 olime oma muinasrõivis kohal ja panime telgi igasugust vajalikku kraami nii täis, et osad vajalikud asjad leidsin taas alles kodus kotipõhjast üles :P. No ja, et vihma tibas, siis asusime vapralt terve oma tegevustepagasiga 5x10telgis tegutsema. Aguri kui kõige vihmakindlama jätsime välja telgi kõrvale.


Liina tegi savist kebabe ;) Kairit askeldas raamatute ja muinasjuttudega ning askeldas vajadusel perekeskuse põnnidega, Kajagi jalutas poistega ja korraldas ringmänge, mina meisterdasin papptorudest ja olematutest värvilistest paberitest jänkusid-öökulle ja Agur juhendas igas vanuses võitlushuvilisi. Urmo oli meil lõkkemeister-leemekulbiliigutaja ja üldiselt oli meie tegevuspaik ikka tõeline segasumasuvila, millele lisas vürtsi 100 m eemal lendav propeller.




Lapsed olid vahvad, vihm vahelduv ning süsteem ja kavad lendasid kuu peale, sest tuli teha ikka seda ja sel ajal, kui tuli teha :) Lõpus istusime maha puhkasime ja sõime veidi ning harjumatu rahu ja laiskusega tegelesime telgi kokkupanemise ja asjade pakkimisega. Vihjena võib öelda, et igatahes Jõgeval peale kella viite enam vihma ei sadanud.

Omalt poolt võin öelda, et sain mõnusa laengu sellest üritusest ja tunnen, et teen ikka õiget asja. Pühapäevaõhtune järelpidu/koosolek andis muidugi mitmeid ideid, millega järgmistel üritustel juba veelgi edukamat toimimist tagada ja kinnitas meie ühtsust veelgi



Tänan siinkohal kõiki tegijaid ja toetajaid ning kohtume, kui mitte enne, siis
järgmisel koosolekul esmaspäeval kell 17.30 minu juures, kus saame tuttavaks uue huvilise Triinuga :D

PS Nagis veel pilte laiusest. Meil Kajaga on aga riiete tegemise õppepäev taas laupäeval Hansapäevadel Tartus.