Thursday, May 15, 2008

Neljapäevane koosolek

Eile toimus järjekordne Perekeskuse kogunemine Helbe juures. Peamine teema oli ikka muinasjutuline perepäev. Rääkisime oma erinevaid muljeid sponsorite otsimisel, millest mõned vägagi ebameeldivad. Kahjuks sel teemal häid uudiseid eriti polegi. Siiani oleme saanud nõusse Uhtna Talutehnika, kes meile õhupalle annab ja põhimõtteliselt lubas ka Jõgeva nahavabrik Skineks toetada lambanahkade ja villaga.
Panime kokku ka võistlusmängude kava. Suur mõttetöö oli väga huvitav ja viljakas. Ideid oli palju ja vägisi kipub tekkima tunne, et kolm tundi jääb ürituseks väheks :P Täna kell 10.00 saame kokku päevajuhiga, et temaga oma mõtted läbi arutada ning perepäeva logistikat täiustada.
Koosoleku lõpus käisime vaatamas veel Vaigamaa Isandate ja Emandate ruume. Kuna meie koostöö on väga tihe, siis kaalume võimalust otsapidi ka nende poole kolida. Põhimõtteliselt need ruumid meile sobivad, küll on seal vaja suurt remonti teha, enne kui lastega sisse minna. Nüüd jääbki üle uurida võimalusi selle rahastamiseks ning teostamiseks. Igatahes tundub tulevik natukene helgem :)