Thursday, November 6, 2008

Laupäeval lihvime põrandat

Homme tassime Urmoga Ramirendist minema suure põrandalihvija ning plaanime esmaspäevaks olemasolevast värvikihtide alla mattunud põrandast meisterdada uue ja ilusama. Hoidkem siis pöialt. Samas käivad aga tõsised arutelud, et millal ja mis seisus võiks mängutoa avada. Et kõik oleks ilus ja korras tuleks veel tükk maad oodata, aga kuidas avada sellist vähemvinget mängutuba, kus siiski oleks juba võimalik sünnasid korraldada ja ringe läbi viia ning isegi mängimas käia.
Kaja ja Heli on usinalt käinud Jõgeva asutustes toetust küsimas, varasemate ponnistuste tulemuseks on Teasponi pakkumine, teha meile pimendavad rulood. Kui kellelgi veel mõtteid ja tutvusi, kust küsida toetust siis oleme ideedele ikka avatud.
KOP projektist pole veel ametlikku tunnistust tulnud, kuid suured lootused on, et saame sisustamiseks siiski veits raha.
Nii et ootame järgmisel nädalal usinaid põrandaõlitajaid, toolidevärvijaid ja piltide kleepijaid, siis ehk on võimalik juba novembris ametlikult avada ja tegevusega pihta hakata.
Samas ootame ka aktiviste (peamiselt noori emmesid), kes tahaks mõne päeva nädalas (2-3 tundi päev) mängutoa lahtihoidmise enda kanda võtta.
Edu meile!