Thursday, March 27, 2008

Mänguasju meisterdamas

Täna lumevangis istudes mõtlesin teha natuke midagi kasulikku. Nii otsisin välja lõngajupid, mis poiste vestidest alles jäid, vardad ja valmis sai "padjakiisu". Kohalik ekspertkomisjon võttis loomakese hästi omaks ning tellisid esimesele kassile sõbra juurde ning lõpuks taheti veel kiisubeebit ka. Nii valmiski kogu kassipere, kellega sai esimene hoogne näitemängki maha peetud.

Et lõng on pärit maalammaste seljast ja värvimata ning isegi vardad olid puust peaks need loomakesed ehk ka mütokale sobima :D.

Tuesday, March 25, 2008

Koosolek ja Mütofesti riided

Teisipäeval oli välkkoosolek, mis ei olnud nii tegus kui eelmine, ent see-eest saime tublilt üksteist toetada ja utsitada varem tehtud plaane ellu viima.
Eile aga sain teada, et meie jaoks on leitud raha, millega saame end Mütofestiks rõivisse seada, nii et hakkame aga plaane pidama, mida ja kust osta ning millised riided valmistada.
Neljapäevasel koosolekul olekski hea arutada, otsige siis kõik muinasaja lõpu Eesti riiete moode ning mõelge värvid välja.
Ise aga olin nii tubli, et eilse pealelõuna veetsin Kohaliku omaalgatuse programmi ja Vabaühenduste programmi tingimustega tutvudes. See võiks ka olla neljapäevane teema, et jagan saadud infi.
Aa ja oluline on mainida ka, et laupäeval pidasime maha Piia veerandsaja puhul punkpeo ning ka neljapäevane koosolek kulgeb nüüd juba Kaja sünnipäeva tähe all. Ning kaugelgi see Liina sünnipäev enam ... Nii et:

PALJU ÕNNE RÕÕMU JA ARMASTUST KALLID KAASVÕITLEJAD!