Friday, March 14, 2008

Koosoleku lühikookuvõte

Eile toimus siis taas üks häälekas koosolek teemadel Laiuse päevade ja lastekaitsepäeva plaankava koostamine. Tekkis palju ideid ning täpsem kokkuvõte nendest jõuab osalenutele e-posti teel loodetavasti homme, sest eile lihtsalt ei jaksanud. Aga minu meeles on mõtted vägagi teostamist väärt ning väga hea lahendus minu meelest on see, et pakume kaks teemat ja ürituse plaani, mille vahel rahastajad võivad valida. Kohal viibisid Liina, Piia, Kairit, Anne ning Helbe. Loomulikult olid kohal ka mitmed põnnid, kes samal ajal oma lärmakaid asju ajasid.

Et meie ridadesse on ametlikult liitunud ka Liina, siis siinkohal temalegi palju jaksu maailmaparandamise raskel teel!!!

Kohtume taas neljapäeval ning koha suhtes pakun uuesti võimaluse kandideerida

Monday, March 10, 2008

Neljapäeval koosolek?

Mis arvate, teeks siis neljapeäva koosoleku päevaks ja alustaks sel nädalal? Kuna me koolitusele siiski ei lähe ja enamusele see päev sobis.
Mida aga arutada võiks, et millise kavaga läheksime välja lastekaitsepäeval, millest valla esindajaga juttu oli?
Ning mida pakuksime ühepäevase perepäeva sisuks puudega inimeste perepeäval?
Ning kes mis värvi ja millise tegumoega muinasriideid?

Ja Piia usin inimene käis täna saviketra proovimas ning tuli välja sealse ettepanekuga, et nad müüksid kedra hea meelega maha, aga hinna üle peavad juhatusega ühiselt otsustama. Et kui meil on pikemaajalisi plaane sellega, siis võiks mõelda, muidugi oleneb ka väga hinnast.


Nii et ootan tagasisidet, kas neljapäeval kell 16.30 ja siis ehk kellegi teise juures vahelduseks?

Sunday, March 9, 2008

Kohtumine Mati Nuudiga

Reedel sain siis kokku Mdütofesti peakorraldajaga ning sai arutatud koostöö võimalikkust. Põhimõtteliselt oli huvi meie kavandatud laagri vastu suur ning käiku läks plaan kiirelt üks projekt riiete saamiseks valmis kirjutada.
Kirjeldasin lüheldaselt meie seniseid ettevõtmisi ja põhimõtteid, mis sobisid üliväga tema omadega.
Nüüdseks saatsin ära meie arvatava kangavajaduse, põhikirja ja varasema tegevuse kirjelduse.
Et mütofesti suund on võimalikult autentsele ajaloo taaskehastamisele, siis tuleb meilgi ehk põhjalikumalt süveneda antud teemasse, et me millegagi väga mööda ei paneks, sest kriitikud sealtpoolt on karmid.
Muinasriiete koolitusest loobusin praegu, loodetavasti saame midagi projetki rahade eest korraldada. Aga meil tuleb nüüd igaühel endal sobivad rõivaste tegumoed ja värvid valida, sest me ei tee ju vormirõivast :)