Thursday, April 10, 2008

Tänase koosoleku järelkaja

Täna oli meie järjekordne iganädalane koosistumine, seekord taas Helbe pool, kus tutvustasime Kajale, mida vahepeal kahekesi teinud oleme. Peamiselt näitasime bussiprojekti taotlust, mille suures osas täitnud oleme. Rääkisime mütoka riietest, sest homme kella 12.00st algab Aktiviseerimiskeskuse töötoas sellekohane õppepäev. Vaatasime internetist teemakohaseid pilte, et saada suuremat ettekujutust eesootavast. Mõne sõnaga sai puudutatud ka lastekaitsepäeva üritust, mis Marika Prave ettepanekul võiks toimuda Kuremaal, kuid kuna ta pidi asja vallavanemaga läbi arutama, siis seni ei oska ka meie midagi täpsemalt öelda. Tulin lagedale plaaniga korraldada linnavalitsusega sõpruskohtumine jalgpallis, et teha Perekeskusele reklaami ja soojendada suhteid linnaga, rahvas saaks aga natuke meelelahutust. Avaldage selle kohta oma arvamust! Samuti panime paika järgmise koosoleku teemad.

UUESTI KOHTUME järgmisel kolmapäeval kell 16.30 Liina juures. Teemadena tuleb läbi käsitleda:
  • Logo valimine
  • Noortekas töö alustamise planeerimine, kes, millal ja kui palju saab koha peal olla, millised ringid käima paneme, nende täpne ajakava koostada. Avaürituse välja mõtlemine.
  • Juhatuse valimine

Wednesday, April 9, 2008

Tee tööd, näe vaeva, siis tuleb ka armastus...

Minu puhul hakkab see mõttekäik vist toimima. Oleneb küll muidugi, millist armastust keegi silmas peab. Huvi uusi mänge välja mõelda, ideed teoks teha ning positiivne tagasiside oma "ekspertkomisjonilt" pakuvad igatahes sellise rahulolu ja rõõmu oma tegevusest, et kaalub üle katkised sõrmenukid ja näppu lõigatud haavad, tühistest nõelatorgetest rääkimata :). Teisest on see tegevus pakkunud ka perekondlikku ühistegemist. Väikesed abilised pakuvad oma nägemust asjust, täiendavad, teevad kavandeid ning löövad ka sobivas kohas käed külge. Tööarmastus on meid vallutanud. Tahaks oma tulemustega ka küla peal kekata, nii laengi järjekordse päevatöö siia üles. Seekord midagi puust ja arendavat ning mille üle ise ääretult uhke olen-- kõik on algusest lõpuni mu oma tehtud. Kusjuures minu esimene puuprojekt ilma kõrvalise abita.




Nagu ma Helbele täna lubasin, pidin järjekorde pildipostituse juurde lisama: Tehke järgi või makske kinni :)

Monday, April 7, 2008

Tegevuse aruanne :)

Tiigrikutsu :)


ja seapõras :)
uued elanikud Kraaksupesas.