Wednesday, May 21, 2008

Koosolek ja sõbrad

Eilne koosolek möödus eriliselt töiselt. Nagu muistsetle naistele kohane lõikusime riiet ja vibutasime nõela. Töö juures aga muudkui ka suud liikusid. Kamba peale tegime valmis Kaja särgi ja kleidi lõikeid. Olgugi, et me Helbega enda omad möödund nädala lõpul tegime, tundus kohati ikka asi mõistatuslikult keeruline. See puudutab eeskätt neid varruka kiilusid. Samas sai ka pearätid välja lõigatud ning minule anti uus riie laste särkide õmblemiseks. Siinkohal on aus märkida, et esimesed kaks olen suutnud pesumasinas liikselt ära vanutada :D. Seekord õmblen ilma eelneva pesuta, muidu ei jõua me laupäevaks kuidagi valmis :)

Uurisime läbi ka valla arengukava, aga see oli nii statistiline ning numbreid täis pikitud, et mõte sinna midagi omapoolset lisada ei hakanud kuidagi liikuma.

Lähenevat perepäeva puudutades märgin aga üles meie toetajad selle ürituse raames. Hiljem paneb Helbe need vast ka püsivamalt ja nähtavamalt blogisse. Suur tänu Teile: Olly OÜ, Ilusalong Duaal, Jõgeva Majandusühistu, OÜ Skineks, Uhtna Talutehnika, SEB, Vooremaa.

Monday, May 19, 2008

Koosolek ja mänguasjade kogumine

Täna kell pool viis minu juures koosolek, kus tegeleme mitmete teemadega:

1) Vaatame Jõgeva valla arengukava
2) räägime riiete meisterdamise saladusi laupäevaseks Kassinurme ürituseks
3) Lastekaitsepäevaga seotud teemad - sponsorid ja nende kiitmine, õhupallid, reedese kokkusaamise ülevaade, 27 mail Kuremaal viimaste plaanide lihvimine
4) Laiuse plaanides toimunud muutusest
5) kui aega on, siis plaaniks täpsemalt ka ruumide kordategemist

Üldise teadmisena lisan, et Mütopeol lastehoiu korraldamine jääb ära.

Kel aga mänguasju üle, siis vaadake vasakult Lastekaitse Liidu kodukat, kus kutsutakse mänguasju annetama :)