Friday, March 7, 2008

Uusi ideid saamas

Käisime eile Helbega valla haridus-ja kultuuritöö peaspetsialistiga kohtumas, mis osutus väga sisukaks ja inspireerivaks. Suhtumine meisse oli igati toetav ja lubati meie tegevust aidata, selles osas, mis puudutab ka vallarahvast.
Mõned konkreetsed ideed:
1) Korraldada kohtumine valla noorsootöötajate ja teiste võimalike partneritega, kus saaksime enda tegevust tutvustada ning uurida koostöö võimalust. Toimub aprilli alguses.
2) Kuna Siimustis toimub juba beebikool, siis oleks võimalus sinna lisaks praegusele laulmisele tegevusi juurde pakkuda. Või ka lihtsalt käia ja uurida, mida sealsed aktiivsed emmed tahaksid. Tunnid toimuvad esmaspäeviti kell 17.00 Siimusti noortekeskuses.
3) Soovi korral võiksime teha lastekaitsepäeval nt Kuremaal mõne ürituse, kas lastele või peredele.
4) Juulis toimub Laiusel Eesti päev, mille raames võime ka korraldada lastele tegevusi ja hoidmist (sarnaselt mütofestile). Selle kohta konkreetset kava oodatakse enne 26. märtsi.

Tuesday, March 4, 2008

koosolek

Saame kokku homme kolmapäeval kell 16.30 minu juures.

Monday, March 3, 2008

muinasaegsete rõivaste meisterdamine

Mõte siis meil Piiaga, et kui perekondlikult võimalik, siis käime tallinnas 9 korda koolitumas ja teeme endile muinasaegsed rõivad. On keegi veel huvitatud? http://www.tigetikker.ee/kursus2008/ see siis link, kust täpsemat infot.