Tuesday, April 29, 2008

Meist mujal

Jõgeva valla koduleht kajastab Muinasjututeemalist Perepäeva siin.

Koosoleku järellainetus

Ilusale ilmale kohaselt pidasime tänase koosoleku väljas. Lapsed möllasid liivakastis ja meie üritasime selle veerel maailma parandada.
Teemadena arutasime läbi lastekaitsepäeva ürituse, kaalusime kas võtta vastu pakkumine mõnel päeval noortekeskuses ringitunde teha. Kuna nad tahavad nüüd meie tegevuse eest ka raha küsida, siis oleme pigem arvamusel, et me sinna minna ei soovi. Küll esitame praegu neile omapoolse nägemuse ja vaatame, mida nad siis pakuvad. Homme proovime Kajaga minna veel ruume vaatama, lootuses saada ikka lõpuks päris oma kraaksupesa. Hoidke siis kõik pöialt :).

Monday, April 28, 2008

Perepäeva eelinfo

Praegu oleme kibedalt ametis lastekaitsepäeval korraldatava perepäeva organiseerimisega. Panen siis siiagi üles esialgse päevakava. Kõik head ideed on veel teretulnud, ning ega abilistestki ära ütle :).

Muinasjututeemaline perepäev Kuremaal
1 juuni 2008
Kohale tulla muinasjututeemalistes kostüümides.
Kell 12.00 kogunemine Kuremaa järve äärsesse parklasse.
Kell 12.15 algab lastekaitsepäeva rongkäik Kuremaa lossi juurde
Kell 12.30 vallavanema ja vallavolikogu esimehe vastuvõtt valla noorimatele kodanikele ja nende vanematele Kuremaa lossis.
Suurematele õdedele-vendadele ja teistele samal ajal väljas töötoad (näomaalingud, ehete valmistamine, rüütlivõitluse õppimine, muinasjututelk, ilusaks tegemise telk)
Kell 13.30 Vallvanema tervitus ja “audients” muinasjututegelastele
Kell 13.45 Etendus “Pöial Liisi”
Kell 14.15 meeskonnavõistlused, line-tantsu õpe ja tants, batuudid,
Kell 15.00 päeva lõpetamine ja ühine soovide lendu saatmine

Kohal on batuudid, jäätisemüüjad ja õhupallid.
Kehva ilma korral toimub üritus lossis.