Wednesday, May 28, 2008

Tegutsemisrõõmust

Viimased päevad on kiirustamist ja sebimist täis. Igale poole on vaja veel jõuda, asju muretseda ja suhelda.
Eile käisime viisime perekeskuse esimese arve Olly OÜ-sse ja saime sealt ülipositiivse laengu edasi tegutsemiseks. Nimelt sai seal üles tõstatatud ka meie heeliumi mure, mille peale mehed hakkasid nuputama, kust seda saada ja helistasid ning kostsid meie eest gaasifirmasse. Sealse vastuse saame täna.
Heas meeleolus läksime külastama ka puidufirmasid, et rüütlitele piike/odasid ja kilpe saada. OÜ Kodu Trepp lubas esimesega meid aidata, vineeri ei toodetud aga kummasgi käidud ettevõttes. Tegutseme aga edasi.

Tuesday, May 27, 2008

Kohtumine Kuremaal

Teisipäevane koosolek toimus sel nädalal hoopis Kuremaa lossis ja oli rahvarohkem kui tavaliselt. Lisaks Perekeskuse inimestele olid kohal ka teised perepäeva korraldusliku poole esindajad: vallast noorsootöö- , lastekaitse- ning haridus- ja kultuuriröö peaspetsialistid, Kuremaa lossi esindaja, toitlustaja, päevajuht, Kuremaa noortekeskuse eestvedaja. Arutasime läbi ürituse päevakava, panime paika plaanid kus midagi toimub, milliseid abivahendeid ja kuhu, koha pealt soovime (lauad, toolid jne). Vahepeal kutsuti meid külastama ka kohalike noorte kogunemispaika, mis jättis üsna mõnusa mulje.
Kokkuvõtvalt oli asjalik kohtumine ning tundub, et pühapäevane üritus hakkab ilmet võtma. Ainus mure on hetkel heelium. Ürituse jaoks jagati meile küll hea meelega õhupalle, aga nüüd pole neid võimalik kuidagi täita. Loodame, et see probleem leiab ikka lahenduse.

Kohtume siis kõik pühapäeval Kuremaal!

Sunday, May 25, 2008





Eile, laupäeval, toimus siis Jõgeva Perekeskuse ja Jõgeva Rollimänguklubi ühisüritus mille raames pakuti veidi ajastulist tausta Linnapäevadele tulnud väliskülalistele. Sai ära näha ja praktikas kasutada juba valmis olevaid perekeskuse muinasrõivaid. Minu meelest väga head :) Perekeskus teenis sellega endale 750 krooni raha.