Friday, April 4, 2008

Koosolekut protokollides

Eile õhtul oli meil järjekordne koosolek Kaja juures. See kord erines eelmistest suurema sagimise, lärmi, aga eelkõige oma pidulikkuse poolest. Tähistasime ju ühtekokku kolme sünnipäeva. Võõrustajal endal oli tähtpäev 25.03, Liina on sündinud tänasel päeval ja Ingelyl oligi eile õige pidupäev. Palju õnne kõigile!
Läbi jõudsime arutada siiski päris hulga teemasid, mida siinkohal natuke puudutan.
  • Leppisime kokku, et esmaspäeval kell 17.00 lähme Siimustisse sealset beebiringi kaema ning emadele ennast tutvustama ning uurima, millistest teenustest ollakse huvitatud.
  • Kuna plaan teha projekt bussi käima panemiseks, millega seoses kohtume täna Vanaveski eestvedaja Margus Essiga, uurimaks koostöö võimalusi, siis jäi ülesanne kõigile uurida busside turgu.
  • Helbe sattus meil vahepeal ootamatult ühele koolitusele, mis puudutas laste tervist. Tagasi tuli ta aga ideega hakata Eesti Lastevanemate Liidu Jõgeva poolseks partneriks, aitamaks järgmiste koolituste organiseerimisel ning reklaamimisel. Siinkohal meenutan, et peremajanduse teemaline loeng toimub 15.04.2008 kell 18.00-20.30 Betti Alveri muuseumis.
  • Plaan on anda oma panus ka suurele Eestimaa puhastamise kampaaniale ning läheme Perekeskusega 3. mail koristustöödele aktsiooni Teeme ära raames. Pange siis aga vaim valmis ja ega mõningane eelnev soojendus ka paha tee :)
  • Juttu oli ka kevadel toimuvast rongkäigust jm, mis tunnistan ausalt jäi mulle endale küll veel natuke segaseks, kuna ma mittelinlasena ju Linnalehte lugema ei satu. Esmapilgul pole ma ka netist veel vastavat infot tolle ürituse kohta leidnud, aga uurin edasi ning targemaks saades jagan infot ka siin.
  • Veel oli juttu koduleheküljest, põgusalt ka logost ning valmistumisest noortekeskuse ruumide asustamisest.

3 comments:

Karuema said...

Aitähh kajastamast :)
Täidan su lünga rongkäigu koha pealt ja teen ajalehest kokkuvõtte:

24 mail kell 17.00 algab rongkäik. sinna oodatakse kostüümides, dekoratsioonidega, liikumisvahenditega jne, seltskondi, kes ilmekalt ja värvikalt ilmestavad jõgeva minevikku, tänast kui tulevikku. Osavõtust palutakse teatada Helle Normakule tel 772 19 87. Sellele järgneb pika laua pidu ümber purskkaevuga kesklinna pargi. Lauad ja sinna peale katted ning söögid tuleb endal muretseda. Loosungitest soovitatakse teha lauakatted jm moel ära kasutada. Varikatus soovitatakse muretseda laua kohale. Pidu kestab õhtust kuni jrgm päeva esimeste tundideni. Keskööl ilutulestik. Hommikuks lauad kadunud. Laudade pikkuse ja asukoha märkimiseks kohale tulla kultuurikeskusesse.

Aqr said...

Mis kus täpsemalt seal 3 mail toimub?

pija said...

Tegelikult on tektis selle 3. mai jutu koha peal täiesti link, mis viitab nende kodulehele, aga võin selle ka siinkohal üle öelda www.teeme2008.ee
Ja sina Agur pead kindlasti tulema perekeskuse au päästma, sest muidu võib juhtuda, et läheme Helbega kahekesi tööd tegema :)